Vstříc novým zkušenostem

Začátek nového roku už je za námi a my už teď víme, že rok 2020 bude jízda plná nových zkušeností a zážitků. Nový rok totiž začal stejnou jízdou jako ten předchozí skončil. Vypadá to, že se máme opravdu na co těšit.

Nová zkušenost

Minulý rok jsme v lednu stáli na začátku úplně nové etapy. Náš e-shop byl čerstvě narozené dítě a my jsme ještě ani pořádně nevěděli, co všechno nás čeká. Co nám nový e-shop přinese a kolik toho budeme muset překonávat. K této velké výzvě jsme přistupovali plni očekávání, odhodlaně, ale taky s respektem a pokorou.

Mravenčí práce

První polovina roku byla ve znamení mravenčí práce. Ladili jsme textové drobnosti na webu, doplňovali fotky a připravovali další produkty. V únoru jsme u příležitosti svátku svatého Valentýna spustili prodej originálních duo photoblocků. U tohoto typu photoblocků je možnost propojení fotky s textem, který může být vlastní přesně podle vašich představ nebo námi nachystaný. Na Velikonoce jsme vymýšleli, zkoušeli a realizovali nové druhy dřevěných ozdob. Připravovali jsme nové koncepty pro prodej i nové spolupráce.
A protože vám chceme nabízet jen to nejlepší, snažíme se hledat ty nejspolehlivější dodavatele, s tradicí, regionální a s důrazem na ruční výrobu. Jinak tomu nebylo ani v loňském roce, kdy jsme navázali nejednu slibnou spolupráci.

Dřevo

Máme jej v názvu, je hlavním pilířem naší práce a propojuje všechny oblasti naší tvorby a celkové činnosti. A tak se dalším objektem zájmu, přípravy a práce staly dřevěné rámy. Jedná se o zcela jedinečné výrobky, které svou originalitu získávají právě díky starému, recyklovanému dřevu z alpských seníků. Zasvětili jsme jim jednu celou kategorii na e-shopu a vy tak můžete vybírat jak odstín dřeva, tak i tvar a rozměr. Jsme schopni pro vás vyrobit i rám na míru, který bude odpovídat vašich představám.

Zaměřeno na propagaci

Na konci září jsme poprvé točili skutečné promo video k našim výrobkům. Oslovili jsme mladého kameramana, který ač měl čerstvě po maturitě, zhostil se tohoto úkolu velmi svědomitě a profesionálně. Toto video bylo pak součástí propagace našich originálních vánočních ozdob vyráběných ze starého dřeva.
Vyzkoušeli jsme také přidat do našeho kalendáře pojem „black Friday“ a zcela upřímně nás zájem zaskočil. Už pár minut po zveřejnění akce na sociálních sítích jsme nevěděli, kam dřív skočit. Akce měla tak velký úspěch, že bychom ji chtěli opakovat i v tomto roce.

Vánoční přípravy

Největší zatěžkávací zkouškou pro nás však byly samotné Vánoce a vánoční objednávky. Protože naše práce je pro nás srdcovou záležitostí a nebereme ji jen jako cestu k výdělku, byl závěr roku opravdu náročný. Chceme totiž, aby vám naše výrobky dělaly především radost. Snažíme se vždy dělat maximum k vaší spokojenosti. A tak se pak může stát, že jednu zakázku, například na photoblocky, s vámi konzultujeme opakovaně.
To, co pro nás bylo jako z říše snů a nestačili jsme se ani divit, byl nárůst vánočních objednávek oproti roku předchozímu. Objem objednávek vzrostl trojnásobně.

Cit pro detail

A celý rok jsme si také dávali velmi záležet na balení našich zásilek. Od české společnosti zabývající se obalovými materiály jsme si pořídili speciální stroj s ekologickým strukturovaným papírem k balení zakázek. Myslíme si totiž, že balení je součást produktu. Chceme, abyste už ve chvíli, kdy jen otevřete krabici ucítili ten pocit jedinečnosti, který vám našimi výrobky chceme předat. Začali jsme také přidávat děkovné kartičky, které tento dojem mají ještě více podtrhnout.

Plni optimismu

Rok 2019 jsme nakonec uzavřeli, podle našeho názoru, úspěšně. Byli jsme unavení, ale zároveň nám ten náročný závěr vlil pozitivní energii do žil. Končili jsme rok s pocitem, že to, co děláme má smysl a že chceme pokračovat dál, a ještě víc se zdokonalovat.
A na co se chystáme v letošním roce? Zastáváme názor, že nejdůležitější je neusnout na vavřínech. Chceme pracovat nejen na našich výrobcích, ale také sami na sobě. Chceme zdokonalovat výrobní procesy, hledat nové možnosti a naše jedinečné nápady uvádět do reality. Ale protože jsme v loňském roce rozšířili naše řady, tak pro nás bude taky důležité budovat tým a pečovat o něj, tak abychom se mohli posunovat dál.